Amal Kluni ponosno prošetala trudnički stomačić crvenim tepihom (video)

Amal Kluni ponosno prošetala trudnički stomačić crvenim tepihom (video)

Autor: | 25/02/2017

0

Džordž i Amal Kluni su se pojavili u Parizu na svečanoj dodeli prestižnih filmskih nagrada Cezar, koja je svojevrsan pandan holivudskom Oskaru, ali niko nije gledao u zgodnog glumca, već u njegovu zanosnu suprugu! Amal je jednostavno blistala u haljini koju je specijalno za nju kreirala modna kuća Versaće.

Da trudnoća nekim ženama zaista "dobro stoji" dokazala je Amal, buduća mama blizanaca koja se pojavila na crvenom tepihu poput labuda u neobičnoj beloj haljini koja prati liniju tela, dok se od bokova ka podu završava perjem koje od snežno bele prelazi u zagasitu tamnosivu.

Razlog pojavljivanja ovog zgodnog para nije bio tek zarad pojavljivanja. Ponosna Amal je prisustvovala događaju na kojem je njen suprug primio počasnu nagradu od francuske “Académie des Arts et Techniques du Cinéma”, za svoje zasluge u filmskoj industriji. Kako su s ponosom istakli: “Džordž je briljantno talentovan glumac, reditelj, scenarista i prodcent”.

Ne dešava se često da Džordž bude "zasenjen" kada se pojavljuje na nekom od oficijelnih događaja, ali ovoga puta Amal je "ukrala" svu pažnju i moramo reći sasvim opravdano! Ipak, on se kao pravi džentlmen prilikom preuzimanja nagrade zahvalio upravo svojoj supruzi:

 

Pošto je ovo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave da Amal očekuje blizance u junu, mediji su bili i te kako zainteresovani za razgovor sa njima, ali na francuskom. Džordžu je bio potreban prevodilac, dok je Amal pokazala da savršeno govori i ovaj jezik!

 

A kako se Džordž priprema za ulogu "dvostrukog tate" i šta je sve smislio zarad sigurnosti svoje žene?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty