Umetnica za oblikovanje obrva preletela pola sveta da bi ulepšala Leonarda Dikaprija

Umetnica za oblikovanje obrva preletela pola sveta da bi ulepšala Leonarda Dikaprija

Autor: | 28/02/2017

0

Kada je neko pripadnik svetske džet-set elite, kakav je slučaj sa Leonardom Dikaprijom, onda je u svakom ternutku svestan da će svaki detalj na njegovom telu biti izložen brižljivoj i često vrlo nemilosrdnoj analizi, pa ne čudi što su poznate ličnosti spremne da učine i neke neverovatne stvari da bi savršeno izgledale u javnosti.

Ako pojavljivanje u javnosti pritom podrazumeva prisustvo na jednom od najznačajnijih događaja u svetu, kakav je dodela Oskara, onda nijedan korak ka savršenom izgledu nije načinjen uzalud.

Leonardo Dikaprio se novim dokumentarcem bori protiv globalnog otopljavanja (video)

Međutim, Leonardo je pre nekoliko dana možda i pomerio granice kada je ulepšavanje u pitanju, ali ne svojim dobrim i besprekornim izgledom, već onim što je u stanju da učini da bi izgledao savršeno.

Australijska umetnica za oblikovanje obrva, kako je opisao njeno zvanje bitanski "Independent", Šeron Li Hamilton je tako, na Leonardov zahtev, prevalila put dug 12.000 kilometara, od Sidneja do Los Anđelesa, samo da bi se pobrinula za to da Leonardo ima savršene obrve na crvenom tepihu.

U centru skandala: Fondacija Leonarda Dikaprija paravan za pranje novca?

Sam tretman ne košta mnogo, ili bar ne mnogo u odnosu na ostale troškove - 200 dolara, ali je Leonardo platio Šeron i avionsku kartu i smeštaj u super luksuznom hotelu u Holivudu. Šeron je dobila i dnevnice, naravno.

Pored Leonarda Šeron među svetskom džet set elitom ima i druge prebogate klijente, pa se stara i o sjaju obrva Kim Kardašijan, Bijonse, Džordža Klunija, Meril Strip i Pola Makartnija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images