Monika Beluči: Biološka lepota postoji dok ste veoma mladi

Monika Beluči: Biološka lepota postoji dok ste veoma mladi

Autor: | 01/03/2017

0

Monika Beluči je studije prava plaćala novcem koji je zaradila kao model, a nakon što se početkom devedesetih godina prošlog veka okušala u manjoj filmskoj ulozi, ubrzo je zaboravila na advokatsku karijeru.

Ostalo je manje-više poznato, i spada u filmsku istoriju u kojoj Monika, ako pitate mnogobrojnu armiju njenih obožavalaca, sigurno zauzima veoma istaknuto mesto.

- Uvek me iznenadi kad mi reditelj priđe s idejama koje mi uopšte nisu pale na pamet - kaže glumica, a prenosi portal dnevnik.hr.

Iza nje karijera sa širokom lepezom otelotvorenih likova - od Marije Magdalene do Bondove devojke.

Monika Beluči: Srećna sam što je Emir Kusturica napravio film o ljubavi, jer je to poruka nade upućena svima

Monika i danas snima filmove na italijanskom, francuskom i engleskom jeziku po čitavom svetu, a u svom najnovijem filmu ''Na mlečnom putu" govori isključivo na srpskom jeziku.

- Govorim srpski samo u filmu i bila sam zabrinuta u početku kada me je gospodin Kusturica pitao da glumim na srpskom. Onda sam dobila mentora i radila sam na tome i dala sve od sebe. Kusturica je rekao da je moj srpski dobar - kaže Monika.

Osim na glumačkom planu, Monika ne krije da je veoma zadovoljna i uspehom u privatnom životu. Ona je majka dve ćerke. Prvu devojčicu je rodila sa 39 godina, a drugu sa 45. Nakon 14 godina skladnog braka, razvela se od oca svoje dece, glumca Vensana Kasela, ali uprkos razvodu veru u ljubav nije izgubila.

- Svi moramo da verujemo u ljubav jer bez nje nema života. Ljubav je osećaj koji daje život - kaže glumica.

Monika Beluči nagrađena najvišim ordenom francuske Legije časti

Njen životni moto je "La Vita E bella" ("Život je lep") pa zato ona uživa u životu punim plućima. Lepota joj nije važna jer smatra da je prolazna, ali u njenom slučaju ona je poput dobrog vina - što je starija, izgleda sve bolje.

- Lepota je dar, ali ako ne znate kako da se nosite s njom, ona može da bude opasna. U određenom životnom dobu postoji jedna druga lepota, a to je lepota duše. Biološka lepota je nešto što postoji dok ste veoma mladi - smatra Monica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: monika beluči