Kejti Holms: Deca su čudesna bića, treba im sve omogućiti, ali vam slome srce kada odrastu i odu

Kejti Holms: Deca su čudesna bića, treba im sve omogućiti, ali vam slome srce kada odrastu i odu

Autor: | 01/03/2017

0

Kejti Holms kaže da je njena desetogodišnja ćerka Suri, koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom, najvažnija osoba u njenom životu i navodi da je odlučna da joj obezbedi "stabilno, nevino detinjstvo" iako devojčica odrasta okružena neprestanom znatiželjom medija.

Svet je Kejtino jedino dete prvi put video kada je imala svega pet meseci, kada je je "Vanity Fair" objavio priču o njoj i njenoj porodici, što je bilo propraćeno i odgovarajućom naslovnicom. Tokom godina koje su usledile, i pre i posle razvoda Kejti i Toma 2012. godine, paparaci su često u stopu pratili glumicu i njenu ćerku.

Dugo skrivana veza Kejti Holms i Džejmi Foks: Čim budu smeli da obelodane vezu glumica želi da se uda?

- Moje dete mi je najvažnije, i njeno vaspitavanje je trenutno najznačajniji posao za mene. Veoma je važno da budem stalno prisutna u njenom životu, i da ona ima stabilno, nevino detinjstvo. Blagoslovena sam onim što radim, ali ništa na svetu nije lepše od toga da vidiš kako se tvoje dete uspešno razvija - rekla je Kejti za magazin "Town & Country", za koji je i pozirala.

Ona dodaje da se deca svakog dana pomalo udaljavaju od svojih roditelja, ali misli da to nije zabrinjavajuće.

- To je pozitivna stvar. Oni treba da postanu sve više iviše nezavisni, ali to može i da vam slomi srce. Želite da deca zauvek ostanu sa vama, ali ona su tako čudesna bića, i potrebno je da im pružite sve što im je potrebno - a onda ona odu. I to će za mene biti veoma, veoma tužno - priznala je Kejti, a prenosi portal "E News".

Ona je pričala i o svom novom glumačkom projektu, mini seriji "The Kennedys After Camelot", u kojoj, već drugi put, tumači lik Džeki Kenedi. Nju je Kejt prvi put otelotvorila u seriji "The Kennedys" iz 2011. godine.

“Uslovna kazna”: Ponižavajući uslovi razvoda sa Tomom Kruzom na koje je pristala Kejti Holms

Nova serija govori o udovici Džona Kenedija i prikazuje njen život nakon atentata kada je Džeki kao samohranoj majci koja odgaja svoju decu pred očima javnosti. Kako to izgleda Kejti, nažalost, zna i iz sopstvenog iskustva.

- Veoma je teško voditi miran privatni život ako ste stalno pod prismotrom javnosti. U današnje vreme mnogi selebritiji štite svoju decu od tabloida. U mojoj kući mi znamo koji tekstovi nisu istiniti, pa ne obraćamo pažnju na njih. Ima mnogo važnijih stvari. Ali, ako ljudi znaju ko ste, onda će možda i pisati o vama, a to je već nemoguće kontrolisati - zaključuje Kejti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kejti holms

Najnovije vesti