Poveo je devojku na venčanje svog prijatelja: Princ Hari nikada nije bio toliko zaljubljen (foto)

Poveo je devojku na venčanje svog prijatelja: Princ Hari nikada nije bio toliko zaljubljen (foto)

Autor: | 04/03/2017

0

Princ Hari i njegova devojka, glumica Megan Markl, nikada nisu izgledali toliko bliski kao na venčanju Harijevog prijatelja koje je održano juče na Jamajci.

Bio je to prvo zvanično pojavljivanje zaljubljenog para, i ponosni Hari je izgledao blaženo srećan.

Dok su posmatrali kako tek venčani par napušta crkvu u kojoj je održano venčanje, Hari i Megan poneti emocijama, nežno su se grlili.

To što ju je poveo na venčenje svog prijatelja je jasna naznaka koliko su ozbiljne namere princa Harija prema Megan Markl, pa mnogi veruju da će se i njih dvoje uskoro jedno drugom zakleti na vernost, piše britanski "Mirror".

Novi dokaz: Princ Hari i Megan Markl definitivno ne mogu jedno bez drugog (foto)

Megan Markl je u karipski raj doputovala privatnim avionom, i izgledala je divno u cvetnoj haljini brenda "Erdem".

Prema izjavama prisutnih, nakon ceremonije venčanja Megan se nežno privila oko do ušiju zaljubljenog Harija. Kasnije su viđeni kako se, uz ohlađeni šampanjac, šale i ćaskaju sa ostalim gostima.

Nakon zvaničnog dela zaljubljeni princ i glumica su se sa ostalim bliskim prijateljima opustili na jednoj plaži tropskog raja.

Jedan od prisutnih gostiju rekao je za tablodid "The Sun" da se Hari "nije odvajao od Megan i nije skidao ruke sa nje".

Test ljubavi: Princ Hari vodi Megan na kampovanje sa polarnim medvedima?

- Najpre je nosila dugu belu košulju koja ju je štitila od sunca, ali ju je ubrzo skinula i ostala samo u bikiniju i panama šeširu. Hari ju je zagrlio i neprestano je ljubio. Kasnije ju je uzeo za ruku i poveo u more na plivanje. Pre toga ona mu je sedela u krilu i mazili su se. Sve to bilo veoma slatko. Bilo je sasvim jasno da ih uopšte nije briga ko ih gleda - rekao je izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images