Da li je ovaj film najveći promašaj Skarlet Johanson? (video)

Da li je ovaj film najveći promašaj Skarlet Johanson? (video)

Autor: | 09/03/2017

0

Mada je u pitanju fenomenalno plaćena glumica, koja zaista važi za pravu svetsku umetnicu, Skarlet je napravila izbor koji je donekle teško objasniti.

Naime, Johanson ćemo moći da vidimo u filmu 'Rough Night', čija nas radnja neodoljivo podsjeća na film 'Loše, da lošije ne može biti', o grupi muškaraca koji slučajno ubiju striptizetu na momačkoj zabavi.

 

Ali, u tom filmu smo gledali isključivo muškarce, kako prave gluposti i donose loše, gore i najgore odluke, dok ćemo u ovom filmu gledati Skarlet Johanson, Kejt Mekinon, Zoi Kravitc i ostale, a jasno, u igri nije striptizeta, već striper.

 

Šta je tačno povuko glumicu takvog kalibra da nastupi u ulozi koju bismo pre pripisali nekoj glumici B kategorije nije nam jasno. Kad toj činjenici dodamo i činjenicu da rediteljka Lučija Anjelo prvi put ima ruke za rediteljskim kormilom, kao i da je film reboot filma 'Loše, da lošije ne može biti', koji je u osnovi rimejk drugog filma 'Vikend sa Barnijem', ne možemo reći da vidimo to kao uspešan projekat.

 

Srećom, Skarlet Johanson bira i dobre uloge, pa ćemo tako moći uskoro da je pogledamo u filmu 'Duh u školjki'.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti