Samo da raščisti stvari sa Bredom: Anđelina se sprema da usvoji još dece

Samo da raščisti stvari sa Bredom: Anđelina se sprema da usvoji još dece

Autor: | 10/03/2017

0

Što više - to bolje! Kao da šestoro dece nije dovoljno, Anđelina Džoli sa nestrpljenjem očekuje da dodatno uveća broj članova svoje porodice nakon što se njen brak sa Bredom Pitom i zvanično okonča.

Slavna glumica, navodi sajt "Hollywood Life", želi da usvoji još dece iz raznih delova sveta.

Emotivna poruka Anđeline Džoli: Bez Kambodže možda nikada ne bih postala majka

Iako je usred haotične brakorazvodne parnice koja obiluje žestokim okršajima i gomilom "prljavog veša", Anđelina i dalje pronalazi nove načine kako bi ovaj svet učinila boljim mestom za život, bar nekoj, veoma srećnoj deci.

- Anđelina će nastaviti da usvaja decu. Ona smatra da će to u mnogome i njoj poboljšati život. S obzirom da joj deca rastu i postaju samostalna, a ona i dalje ima dobre uslove za podizanje dece, samo je pitanje vremena kada će uvećati broj ukućana - kaže neimenovani izvor.

Anđelina traži ogromnu sumu za alimentaciju, Bred se slaže, ali uz jedan uslov

Anđelina je već usvojila decu iz raznih delova sveta, uključujući Kambodžu, Etiopiju i Vijetnam. Dok je bila trudna sa ćerkom Šajlo, Anđelina i Bred su putovali u Namibiju ne bi li izbegli paparace i čitavu holivudsku gungulu, pa se spekuliše da bi ta, ili neka druga zemlja takozvanog "trećeg sveta", mogla da bude sledeća destinacija za neko buduće usvajanje. Bred Pit, naravno, nije uključen u sve to.

- Ona želi da sa Bredom potpuno izvede stvari na čistac pre nego počne s tim, ali ako se brakorazvodna parnica bude otegla ona će svakako upustiti i u proces novog usvajanja - kaže izvor.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/X17

Najnovije vesti