Sara Mišel Gelar: Prošlo je 20 godina od kako je nastala moja Bafi, ubica vampira

Sara Mišel Gelar: Prošlo je 20 godina od kako je nastala moja Bafi, ubica vampira

Autor: | 10/03/2017

0

Sara Mišel Gelar je postala poznata čitavom svetu zahvaljujući ulozi Bafi, ubice vampira iz istoimenog filma, a kasnije i serije koja se punih sedam sezona emitovala na TV kanalima širom sveta. Uz nju su se tada pojavili i Dejvid Borijanaz, koga danas pratimo u seriji Bouns, u ulozi Ejndžela, kao i Džejms Marsters u ulozi Spajka.

Bafi je nastala pre 20 godina, a Sara Mišel Gelar se tim povodom zahvalila svima koji su učestvovali u seriji i pomogli njenu realizaciju.

- Pre 20 godina, imala sam privilegiju da dovedem Bafi na vaše TV ekrane po prvi put. Bio je to dug i izazovan put da bi ona stigla tamo. Prvo je bio film, a onda smo prošli pilot epizodu koju smo predstavili, spremejući pola sezone serije koju smo emitovali na malo poznatoj TV stanici. Ta prva sezona, tako smo mislili o našoj maloj predstavi, koja bi mogla da bude nešto veće. Dok smo suštinski shvatali njen potencijal, mislim da niko od nas nije bio svestan kakav uticaj će serija imati.

 

Kao glumac želite ulogu kojom ćete ostaviti trag i po kojoj će vas zauvek pamtiti, ali sa Bafi sam dobila i više od toga. Ona predstavlja feministički izazov u rodnoj hijerarhiji. Možda je Bafi "izabrana", ali ja sam ona koja je imala sreće. - napisala je Sara zahvalivši se svima koji su učestvovali u stvaranju serije, koji su verovali u nju i imali viziju koju populrnost će serija dosegnuti.

 

- I na kraju da se zahvalim svima vama, najvažnijim od svih, fanovima. Napravili smo ovaj šou za vas, a vaša bezrezervna podrška je održala seriju da se prikazuje punih sedam godina. Vi ste sve. Zato zauvek zapamtite... "Ako apokalipsa krene, pozovite me..." - poručila je Sara u stilu svoje junakinje Bafi.

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Mar 10, 2017 at 9:20am PST

Komentari (0)

Loading
M G