Glumica u problemu: Bivši partner Skarlet Johanson želi puno starateljstvo nad ćerkom

Glumica u problemu: Bivši partner Skarlet Johanson želi puno starateljstvo nad ćerkom

Autor: | 11/03/2017

0

Samo nekoliko meseci nakon što je holivudska glumica Skarlet Johanson podnela papire za razvod, započela je žestoku borbu za starateljstvo nad ćerkom Rouz.

Naime, Skarlet i njen bivši partner, francuski novinar Roman Dorijak još uvek ne mogu da postignu dogovor oko raspodele imovine, jer sve vrti oko njihove ćerke Rouz.

Skarlet Johanson: Nije prirodno biti monogaman

- Potpisali su predbračni ugovor, tako da on neće dobiti mnogo od njenog bogatstva - rekao je glumičin blizak prijatelj, zanemarujući činjenicu da je Dorijak "težak" više od dva miliona dolara i da ga bogatstvo Johansonove ne zanima, pišu svetski mediji.

Ono što bivši partner holivudske glumice želi je da dobije puno starateljstvo nad ćerkom.

- On želi da se preseli iz Njujorka u Francusku i želi da Rouz ide s njim. Skarlet puno putuje i njoj razdvojenost od Rouz ne bi toliko teško pala. S druge strane, ako bi Johansonova dobila starateljstvo, moj klijent ćerku ne bi viđao često, jedino bi se viđali kada bi Skarlet snimala filmove, ali nije zdravo da dete odrasta na takav način, između dva roditelja. To nije zdravo za njihov odnos niti za tako malo dete - rekao je advokat. Glumica se protivi Romanovoj nameri, jer ne želi da Rouz odrasta samo s ocem.

Inače, Skarlet je na sudu je izjavila kako je njena veza sa Romanom nepopravljiva i da je shvatila kako nema ništa zajedničko sa njim. Njih dvoje u vezi od 2012. godine, a posle dve godine dobili su ćerku.

Prošlog leta prestali su da žive zajedno, a zatim i objavili da će se razvesti. Johansonova je pre njega bila u braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages

Pročitajte još

Najnovije vesti