Ne pokušavajte ovo: Gvinet Paltrou je bila na ekstremnoj detoksikaciji

Ne pokušavajte ovo: Gvinet Paltrou je bila na ekstremnoj detoksikaciji

Autor: | 12/03/2017

0

Gvinet Paltrou je poznata po tome da na svom sajtu Goop deli vrlo često bizarne o lepoti i zdravlju.

Čuvena glumica je pozirala za martovsko izdanje magazina "Women's Health" i mora se priznati da je zaista oduševila svojom savršenom linijom za koju je, kako je otkrila u intervjuu za taj magazin, posebno zaslužna jedna namirnica.

Gvinet Paltrou prodaje stvari koje ženama garantuju dobar seksualni život

U pitanju je kozje mleko zahvaljujući kojem je, po sopstvenom priznanju, uspela da prođe kroz veoma efektan tretman detoksikacije.

Glumica koja će ove godine proslaviti 45. rođendan otkrila je da, u skladu sa pomenutim savetima koje daje na svom sajtu, ni ovu detoksikaciju nije izvela na "običan" način.

Ona je otkrila da je njen stomak savršeno ravan upravo zahvaljujući samo i isključivo kozjem mleku, jer je čitavih osam dana to bila jedina namirnica koju je unosila u organizam.

- Kozje mleko pila sam osam dana. Ništa drugo osim toga nisam unosila u organizam. Verujte mi na reč, to je odlična namirnica. Kozje mleko je idealno za čišćenje organizma od toksičnih materija - rekla je Gvinet za "Women's Health".

Uz savršen detalj zablistaćete kao Gvinet Paltrou u dramatičnoj Gucci haljini

Stručnjaci, međutim, upozoravaju da iako je ova namirnica veoma zdrava, to što je uradila Gvinet uopšte nije dobro. Najpre, za organizam nije dobro ukoliko se unosi samo tečnost, a izbegava čvrsta hrana. Stvari se dodatno komplikuju, kažu nutricionisti, ukoliko se uz takav režim ishrane redovno vežba, kao što je to slučaj sa Gvinet Paltrou.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: gvinet paltrou

Najnovije vesti