Meri-Kejt i Ešli Olsen prvi put progovorile o čarima života "običnih smrtnika"

Meri-Kejt i Ešli Olsen prvi put progovorile o čarima života "običnih smrtnika"

Autor: | 12/03/2017

0

Tokom kasnih 1990-tih i ranih 2000-tih Meri-Kejt Olsen je zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom Ešli doživela planetarnu popularnost, a njihova imena su postala veoma profitabilna industrija.

Sve što je nosilo njihova imena, odlično se prodavalo: odeća, knjige, časopisi, filmovi i posteri, a kompanija "Matel" je čak od 2000. do 2005. pravila lutke sa likom sestara, po ugledu na čuvene Barbike.

Meri-Kejt je danas uspešna modna dizajnerka, ali i prava domaćica kada je u pitanju njen brak i porodica.

Ešli Olsen obolela od lajmske bolesti

Ona se veoma retko pojavljuje u javnosti, a njeni intervjui su prava retkost. Tako je trebalo da prođu skoro dve godine od kako se udala za bogatog francuskog biznismena Olivijea Sarkozija da bi Meri-Kejt, za magazin "The Edit", prvi put govorila o svom suprugu i braku.

- Imam supruga, dvoje dece iz njegovog prethodnog braka i život. Moja obaveza je da se vratim kući i pripremim večeru. Vikend koristim za trčanje. Jednostavno, čovek pronađe stvari koje ga opuštaju. Važno je da ih imate, jer ako ih nemate, morate da ih potražite, ili će vam se dogoditi da sagorite i tada nećete biti produktivni - objasnila je ona na koji način je uspostavila ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Meri Kejt i Ešli Olsen: Ne vraćamo se glumi

Njen suprug je polubrat bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, a Mari-Kejt se za 47-godišnjeg bankara udala na tajnoj ceremoniji u Njujorku krajem 2015. godine.

Ni ona ni njena sestra Ešli nemaju profile na društvenim mrežama. Mišljenja su da im je upravo zbog toga mnogo lakše da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti.

- Zbog toga što nismo u tom svetu društvenih mreža, i nemamo Fejsbuk, nikada nismo ni bile povezane sa našim fanovima na taj način. Prilično smo zaštićene od svega toga - rekla je Ešli za "The Edit".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti