Linda Evans: Kristl iz "Dinastije” vozila pod uticajem opijata (foto)

Linda Evans: Kristl iz "Dinastije” vozila pod uticajem opijata (foto)

Autor: | 16/03/2017

0

Glumica Linda Evans (74), najpoznatija po ulozi Kristl Karington u američkoj hit seriji iz osamdesetih "Dinastija”, pre tri godine uhapšena je zbog vožnje pod uticajem opijata, ali je to ostala tajna sve do sada.

Kristl iz Dinastije o traumatičnom razvodu: Ostavio me je zbog 15-godišnjakinje

Linda je 16. juna 2014, oko 9.30 krenula "džipom čiroki" iz svoje kuće u Vašingtonu do lekara, kada ju je zaustavio policajac (koji nije bio na dužnosti) zbog neprilagođene vožnje i nevezivanja pojasa. Njegov dežurni kolega je u izveštaju napisao da je glumica vozila "nepredvidivo, različitim brzinama, koje su se naglo smenjivale i van kolovozne trake", kao i da se plašio da će ubiti nekog.

Kada joj je tražio vozačku dozvolu, Linda mu je dala kreditnu karticu, a on je zahtevao da uradi standardni test trezvenosti, na kome je pala. Rekla mu je da je prethodne noći vežbala jogu, da ima bolove u leđima i da je krenula do doktora. Posle šest minuta priče, policajac je uhapsio Evansovu. Posumnjavši da je Linda pod uticajem droge, pretražio je njen auto i pronašao 29 roze pilula, za koje se veruje da su generički "flekseril" ili ciklobenzaprin, koje je ona uzimala zbog bola u leđima. Kasnije je priznala da je tog jutra uzela sedam tableta. Dozvola joj je oduzeta i osuđena je na godinu dana uslovne zatvorske kazne, koja je istekla 2016.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/facebook/Dynasty