Kako bi to izgledalo? Sara Džesika Parker priznala da je, još u početku, želela da napusti "Seks i grad"

Kako bi to izgledalo? Sara Džesika Parker priznala da je, još u početku, želela da napusti "Seks i grad"

Autor: | 17/03/2017

0

Verovatno je mnogima teško da zamisle popularnu seriju "Seks i grad" bez Sare Džesike Parker, ali upravo je to moglo da se dogodi - da umesto nje u ulozi Keri Bredšo gledamo neku drugu glumicu.

 Sara Džesika Parker priznala je da je bila spremna da odustane od serije "Seks i grad" već nakon prve pilot-epizode.

Za crveni tepih Sara Džesika Parker je odabrala venčanicu

- Nisam znala da li uopšte to želim da radim . Pitala sam i samu sebe i svoje agente, da li postoji način da to ne radim. Mislila sam da možda nije vreme za to? Mislila sam da će serija uticati na moj život tako što ću postati njen talac i da neću moći da snimam filmove i druge stvari koje sam želela - rekla je ona.

Međutim, producenti su brzo razvejali njenu nesigurnost.

- "Ne, ne, ne", rekli su mi, "to ne funkcioniše tako. Želimo da budeš ovde ako ti želiš da budeš ovde, jer mi snimamo one serije za koje osećamo da bi mogle da uspeju. Hajde da odradimo jednu sezonu i da vidimo kako nam ide" - objasnila je Sara.

Sara Džesika Parker otvara svoju prvu prodavnicu, ali ne u Njujorku! (video)

To je bilo dovoljno da Sara pristane.

- Lako su me uverili, i otkad sam došla na set prvi dan, više se nisam osvrtala unazad. Bilo je to potpuno ispunjavajuće, najsrećnije, najproduktivnije iskustvo koje sam mogla da zamislim - opisala je Sara kako se priča o "Seksu i gradu" završila hepiendom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images