Anđelina Džoli ne poštuje nikoga, bez grudnjaka pred nadbiskupa! (video)

Anđelina Džoli ne poštuje nikoga, bez grudnjaka pred nadbiskupa! (video)

Autor: | 18/03/2017

0

Glumica Anđelina Džoli je upoznala kanterberijskog biskupa Džastina Velbija, ali na sastanak s njim je došla. kako su mnogi primetili, nepristojno i neprikladno obučena!

Kada je 41-godišnja filmska zvezda sela da porazgovara sa poglavarom Engleske crkve, svi su odmah primetili da ona ispod sivog džempera ne nosi brushalter. Nije bilo potrebno da se nagađa, sve se jasno videlo. Bez obzira na duge rukave, smirene tonove i smeran izraz lica, Anđelina je napravila gaf koji nikakonije mogao da prođe neprimećeno.

Anđelina Džoli menja priču: Bred će zauvek biti deo naše porodice (video)

Anđelina se sastala sa nadbiskupom da bi razgovarali uu migrantskoj krizi, o Južnom Sudanu i prevenciji seksualnih prestupa tokom konflikta. Uprkos ozbiljnosti i važnosti njihovog susreta, svi su primetili jednu stvar - Anđelina nije nosila grudnjak!

Nadbiskup je na Tviteru objavio fotografijuu sa njihovog sastanka uz poruku da je imao privilegiju da razgovara sa glumicom. A onda su usledili komentari osude zbog njenog pojavljivanja u ovakvom izdanju.

Fotografije sa ovog susreta izazvale su mnoge komentare:

- Anđelina na sastanku si sa članom crkve, religioznim čovekom, zašto pobogu nisi obukla grudnjak!? - samo je jedan od komentara na Tviteru, dok su ostali izrazili svoje negodovanje rekavši da se "Anđelina propisno osramotila".

Postavlja se pitanje da li joj se ova "omaška" desila sasvim slučajno ili je (kao i sve do sada) i ovaj potez brižljivo isplanirala?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty