Slatka, tajna romansa: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez i dalje kriju da su u vezi (foto)

Slatka, tajna romansa: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez i dalje kriju da su u vezi (foto)

Autor: | 19/03/2017

0

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez se i dalje trude da se nigde ne pojave zajedno u istom momentu, da pobegnu od paparaca, ali više im niko ne veruje da nisu u vezi, ma koliko se oni trudili.

Ova veština skrivanja im zaista dobro ide, te tako ni ovaj večernji izlazak nije bio ništa drugačiji. Njih dvoje su fotografisani pri izlasku iz restorana Casa Tua, naravno razdvojeni, nakon sastanka koji su imali u ovom hotelu i restoranu u Majamiju.

A post shared by icono_jlo (@icono_jlo_icono) on Mar 19, 2017 at 3:11am PDT

Lopezova je kao i obično izgledala sjajno u seksi beloj mini haljinici sa šlicem koji je otkrivao njene zategnute butine. Autfit je upotpunila sa zlatnim sandalama visokih potpetica i obaveznim tamnocrvenim ružem.

A post shared by The It Style (@theitstyle101) on Mar 18, 2017 at 11:39pm PDT

Bivša bejzbol zvezda se odlučila za lgani džemper marinsko plave boje, sa košuljom u istom tonu i lagane bele pantalone.

A post shared by ExtraTV (@extratv) on Mar 17, 2017 at 10:07am PDT

A da su zaista u vezi je i činjenica da su tokom čitave nedelje išli zajedno u teretanu, naravno ne dozvolivši paparacima da ih uslikaju jedno pored drugog, ali do sad ni jedno od njih dvoje ne komentariše tračeve, ali ni ne demantuje da su u vezi.

A post shared by PaparazziRD ℹ (@paparazzi_rd) on Mar 16, 2017 at 6:50pm PDT

Dženifer se u jednom momentu odala na Instagramu kada je postavila fotografiju njih dvoje, ali ju je nakon samo nekoliko trenutaka izbrisala. Srećom, postoji i printskrin!

Možda će se Džen odlučiti da najzad progovori o vezi sa Aleksom jer je očekuje gostovanje u emisiji "Live with Kelly" u ponedeljak 20. marta!

A post shared by nita (@xavierajlovers) on Mar 18, 2017 at 7:55pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još