Ovo joj nije trebalo: Dokumenta za usvajanje najstarijeg sina Anđeline Džoli su lažirana

Ovo joj nije trebalo: Dokumenta za usvajanje najstarijeg sina Anđeline Džoli su lažirana

Autor: | 20/03/2017

0

Dokumentacija koju je Anđelina Džoli koristila prilikom usvajanja svog najstarijeg sina Medoksa sadrži falsifikovane podatke, tvrdi jedan humanitarni radnik iz Kambodže.

Moun Sarat, 51-godišnji Kambodžanac, kaže da se na papirima za usvajanje on potpisao kao Medoksov otac, iako to nije, a sve u cilju ubrzavanja procesa usvajanja koje je obavljeno 2003. godine.

On je, kaže, dao i svoju adresu kao Medoksovu adresu stanovanja, i prema zakonu i dalje ima pravo za starateljstvo nad 15-godišnjim sinom Anđeline Džoli.

- Prema sudskim dokumentima Medoks je i dalje moj sin. Anđelina i dalje to nije raščistila sa sobom. Ona je morala da promeni Medoksovo ime, i jedini način da to učini je bio upravo taj, uz moju pomoć. Ja tvrdim da je on moj sin - kaže Moun Sarat.

Anđelina Džoli pokušala da spase brak tetovažom (foto)

On kaže da se sada posvađao sa 41-godišnjom holivudskom divom.

- Bio bih najsrećniji kada je više nikada ne bismo videli u Kambodži - rekao je on, a piše "The Sun".

On je tom britanskom tabloidu prosledio sudski dokument koji je on potpisao u avgustu 2003. godine koji dokazuje da njega sud smatra Medoksovim ocem.

Ipak, i pored ovih tvrdnji, nema implikacija da su Anđelina ili njen nekadašnji suprug Bili Bob Tornton, s kojim je bila u braku u vreme kada je počeo proces usvajanja, znali šta je Moun Sarat učinio.

U vreme dok je trajao proces usvajanja Sjedinjene Države su pooštrile uslove za usvajanje dece iz Kambodže zbog straha od porasta broja slučajeva trgovine ljudima.

Samo da raščisti stvari sa Bredom: Anđelina se sprema da usvoji još dece

Čitavu situaciju dodatno komplikuje i činjenica da je za proces usvajanja, u Anđelinino ime, bila zadužena izvesna Lorin Galindo, koja je pre nekoliko godina osuđena na 18 meseci zatvora zbog falsifikovanja imena, datuma i mesta rođenja dece iz Kambodže, ne bi li ubrzala i omogućila proces usvajanja dece i povezivanja sa potencijalnim američkim usvojiteljima.

Anđelina je, čim je objavljeno da je usvojila Medoksa, počela da ističe da uvek i sve radi po zakonu i da je detaljno proverila da li Medoks ima majku. Pored toga, ona je nekoliko puta veoma oštro kritikovala način na koji jedna druga diva, Madona, usvaja decu iz siromašnih zemalja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images