"Bila sam spremna na to da će me silovati": Novi potresni detalji pljačke Kim Kardašijan

"Bila sam spremna na to da će me silovati": Novi potresni detalji pljačke Kim Kardašijan

Autor: | 20/03/2017

0

Kim Kardašijan je u jučerašnoj epizodi rijalitija "Keeping Up With The Kardashians" otkrila da je bila uverena da će, u noći kada je opljačkana u Parizu, biti i silovana i ubijena.

Nakon višemesečnog ćutanja, ali i mnogobrojnih medijskih spekulacija, Kim je poslednju epizodu popularnog rijalitija iskoristila da dodatno opiše uznemirujuće detalje strašnog događaja.

Kobne večeri ona je ležala na krevetu, razmišljajući kako treba da ustane i umije se, ali je zadremala.

- Tada sam začula buku na stepeništu i pomislila sam da se to Kortni i njena asistentkinja Stefani vraćaju iz kluba. Dozivala sam ih, ali pošto nisam dobila odgovor srce je počelo da joj udara kao ludo - objasnila je ona.

Vrata na njenoj sobi su bila pritvorena, i kroz otvor je uspela da vidi kako dvojica ljudi drže nekog momka.

- Imali su policijske uniforme. Skočila sam iz kreveta i zgrabila telefon, pomislivši da ne znam da pozovem policiju u stranoj zemlji - rekla je Kim.

I ona je shvatila: Kim Kardašijan priznala da je njeno javno hvalisanje omogućilo pljačku

Ona je dodala da je probala da nazove svog telohranitelja Paskala koji je bio napolju sa Kortni.

- Tada je jedan od napadača upao i oteo mi telefon iz ruke - ispričala je ona.

Kim je tada shvatila da napolju leži hotelski konsijerž, koji je bio vezan lisicama i u rukama držao ključ od njene sobe.

- Kasnije sam iz razgovora s njim saznala da su ga pljačkaši pitali: "Gde je supruga onog repera supruga? Odvedi nas do njene sobe - rekla je ona.

Marketing stručnjak otkrio: Kim Kardašijan želi da promeni sliku koju je javnost kreirala o njoj (foto)

Ona je ponovila da joj je jedan napadač zapušio usta lepljivom trakom.

- Zgrabio me je za noge, a ja nisam imala ništa ispod ogrtača. Privukao me je nasilno prema sebi dok je stajao pored kreveta i ja sam pomislila: " U redu, ovo je trenutak kada će me silovati". Psihički sam bila potpuno spremna na to da će me silovati, ali se to nije dogodilo. Onda mi je trakom vezao noge i uperio pištolj u mene. Bila sam uverena da je to trenutak u kome će mi pucati u glavu. Molila sam se za to da Kortni ima normalan život nakon što pronađe moje mrtvo telo na krevetu. Bila sam uverena da neću preživeti jer znam kako se završavaju takve situacije.

Ona je objasnila i da je, pre nego što su joj zapušili usta trakom, molila hotelskog konsijerža koga su pljačkaši primorali da ih uvede u njenu sobu, da objasni pljačkašima da ona ima decu i porodicu.

- Rekla sam samo: "Zar ćemo umreti? Oni ne mogu da me razumeju, ali molim te reci im ti da imam decu, da imam porodicu, i da ih molim da me puste da živim - ispričala je ona, a prenosi "Daily Mail".

Nakon što su joj uzeli čuveni prsten vredan četiri miliona dolara, lopovi su zatražili i novac.

- Rekla sam da nemam novca. Odvukli su me u hodnik, na vrh stepeništa. Tada sam sasvim jasno videla pištolj - rekla  je Kim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan