"Naučila sam koliko je lep život bez telefona i društvenih mreža": Borba Selene Gomez za život bez strahova

"Naučila sam koliko je lep život bez telefona i društvenih mreža": Borba Selene Gomez za život bez strahova

Autor: | 21/03/2017

0

Prošle godine se na jednom koncertu samo srušila, nakon čega je usledilo otkazivanje turneje, da bi potpuno nestala iz javnosti.

Mnogi su pomislili da je to kraj blistave karijere Selene Gomez, ali se popularna pevačica vratila na najbolji mogući način: svojom prvom naslovnicom za prestižni "Vog".

Kako je već običaj kada je taj magazin u pitanju, Selena je dala i opširni intervju o svim nedaćama koje su je zadesile.

Porodica se boji za život Selene Gomez: Bolest iscrpljuje njeno telo, mora da se smiri

Ispričala je kako se zbog psihičkih problema lečila na klinici.

- Uvek sam veoma, veoma usamljena na turnejama, a samopouzdanje mi je potpuno uništeno. Osećala sam se veoma anksiozno i bila sam neverovatno depresivna, pa se dešavalo da me zahvati napad panike pred sam nastup. Dešavalo se da koncert prođe dobro, ali bi me onda panika uhvatila pod svoje čim bih napustila scenu. Kako god da okrenem, imala sam snažan osećaj da uopšte nisam dobra u onome što radim, da sam potpuno nesposobna - kaže Selena, a piše "Vog".

Sve ju je, kaže, brinulo. Najpre obožavaoci koji su bili uz nju dok je gradila karijeru, ali su sada odrasli, pa je mislila da više neće voleti njenu muziku. Brinuli su je i komentari na društvenim mrežama, i zato je previše vremena razmišljala o tome. Ukratko, kako sama kaže, shvatila da je život neverovatno stresna pojava.

- Zato sam na Instagramu svoj profil prepustila asistentu i sada ne znam ni lozinku. U klinici u kojoj sam se lečila naučila sam da je itekako moguće, i da je čak veoma lepo - živeti bez mobilnog telefona - kaže ona.

Sve govori da će 2017. biti godina Selene Gomez

Sa još nekolicinom mladih pacijentkinja počela je da odlazi na individualne i grupne terapije, i terapije uz pomoć konja, a čitav oporavak je trajao tri meseca.

- Ne možete ni da zamislite kako je lepo, neverovatno lako, kada ste u društvu devojaka iz realnog života koje se toliko snažno bore da spasu svoj život da ih uopšte nije briga ni ko ste, ni šta radite ni koliko novca imate. Boravak na klinici je bio bez sumnje najteža stvar koju sam u životu uradila, ali sigurno i najbolja stvar - objasnila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti