Samo jedno parče pice za čitav dan: Dženifer Lopez progovorila o teškoj borbi na putu ka zvezdama

Samo jedno parče pice za čitav dan: Dženifer Lopez progovorila o teškoj borbi na putu ka zvezdama

Autor: | 22/03/2017

0

Ona je mega popularna i super uspešna, planetarna zvezda koja ima milione na računu.

Ali nije sve uvek bilo tako sjajno za Dženifer Lopez, koja se godinama kao igračica probijala u svetu šou biznisa dok konačno nije osvojila Holivud.

Ponovo zaljubljena, ali i oprezna: Dženifer Lopez u vezi sa zvezdom bejzbola?

Talentovana igračica, pevačica i povremeno glumica koja je odnedavno producentkinja plesnog takmičenja na televiziji NBC rekla je tim povodom da je ta nova uloga "vraća natrag korenima".

- Sebe sam uvek i pre svega smatrala igračicom. Postala sam pevačica i glumica tek nakon što sam postala igračica. Ples je neodvojivi deo mene - objasnila je ona, a piše "Daily Mail".

Pre blistave pevačke karijere, ona je zarađivala kao igračica u televizijskim emsijama. Otkrila je i da je ta zarada bila veoma skroma i da se ona u početku svakodnevno žestoko borila da preživi.

Dženifer Lopez o Marku Entoniju: Magično je s njim na sceni, ali nećemo opet biti zajedno

- Sećam se da sam imala tek toliko da dnevno mogu da pojedem samo jedno parče pice. I tako sam preživljavala. Tako sam živela nekoliko godina pre nego što sam dobila prvi veliki angažman. To iskustvo ne bih menjala nizašta na svetu. Sva ta borba za mene zapravo znači ostvarenje snova, i kada to kažem to uopšte ne govorim olako - objasnila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Dženifer Lopez

Pročitajte još