Arnold Švarceneger je i dalje Terminator: Ovi sporisti imaju više svih ljudskih pozitivnih vrednosti od tebe!

Arnold Švarceneger je i dalje Terminator: Ovi sporisti imaju više svih ljudskih pozitivnih vrednosti od tebe!

Autor: | 26/03/2017

0

Slavni holivudski glumac Arnold Švarceneger trenutno boravi u rodnoj Austriji gde se održavaju Svetske olimpijske igre za sportiste s posebnim potrebama.

Švarceneger je, inspirisan dostignućima pojedinih sportista, objavio video klip na društvenim mrežama uz poruku:

"Ovi momci me inspirišu".

 

Međutim, nisu svi delili mišljenje slavnog glumca. Tačnije, jedna osoba je u komentaru napisala kako Specijalna olimpijada nema nikakvog smisla.

- Specijalne olimpijske igre nemaju baš nikakvog smisla. Olimpijske igre su za vrhunske takmičare iz celog sveta koji se takmiče međusobno kako bi odlučili ko je najbolji. Ovi retardirani takmičari rade suprotno - napisao je jedan internet trol.

Usledio je odgovor u stilu "Terminatora".

- Koliko god ovaj komentar bio glup i zloban, neću ga još uvek obrisati jer svi možemo da naučimo nešto iz ovoga. Imaš dva puta pred sobom. Garantujem ti da ovi sporisti imaju više hrabrosti, saosećanja, pameti i veština, zapravo imaju više svih ljudskih pozitivnih vrednosti od tebe. Zato, kreni njihovim putem jer bi mogao nešto i da naučiš. Ili možeš da izabereš drugi put, da ostaneš jadan, zloban i ljubomoran internet trol koji se krije iza tastature i ismejava druge - napisao je Švarceneger, prenosi Kurir.

A, onda je poentirao u stilu "hasta la vista".

- Znam da samo želiš pažnju, pa ću biti prilično jasan. Ako nastaviš tim svojim putem, niko te se neće sećati.

Komentar je u međuvremenu obrisan, ali će ostati upamćeno da je jedan prostak naleteo na "Terminatora" i nije se dobro proveo, prenosi Kurir Sport.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/getty

Najnovije vesti