Lejdi Gaga o svojim gej prijateljima: Oni su mi pomogli da postanem žena

Lejdi Gaga o svojim gej prijateljima: Oni su mi pomogli da postanem žena

Autor: | 27/03/2017

0

Lejdi Gaga poznata je po tome da se žestoko bori za prava LGBT populacije, a među svojim prijateljima ima mnogo onih koji su gejevi,

Ona je emisiji  "RuPaul's Drag Race" govorila o svojoj vezi sa LGBT zajednicom, o svom seksualnom identitetu i o tome koliko je LGBT populacija uticala na njenu karijeru.

Điđi Hadid oduševljena neočekivanom reklamom: Lejdi Gaga volim te!

- Iako nisam gej, uvek sam bila okružena izuzetno inteligentnim i hrabrim homoseksualcima, koji su mi pomogli u najtežim trenucima u životu koji su mi pomogli da prebrodim mnoge kompleksne periode i promene u životu. To što sam postala popularna veoma je čudno delovalo na mene, i upravo su mi gejevi pomogli da postanem žena. Nisam sigurna koliko ljudi će razumeti ovo, ali oni su me svojim savetim i razumevanjem naučili kako da pomognem sebi i preživim teret slave i postanem jaka - rekla je ona, a prenosi "The Huffington Post".

Lejdi Gaga je nedavno rekla da veoma mnogo pati nakon raskida s glumcem Tejlorom Kinijem (35). Veridbu su raskinuli u julu 2016, a sad je Gaga ponovo zaljubljena.

Spektakl koji samo Lejdi Gaga ume da napravi: Dronovi, vatromet i let nad gledaocima (video)

Njen novi dečko je lovac na talente Kristijan Karino. Njih dvoje su se prvi put poljubili u javnosti nakon njenog spektakularnog nastupa na Super Boulu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još

Najnovije vesti