Stidi se svojih kilograma: Trudna Bijonse se krije od svojih obožavatelja?

Stidi se svojih kilograma: Trudna Bijonse se krije od svojih obožavatelja?

Autor: | 30/03/2017

0

Trenutno najpopularnija trudnica na svetu, svetska muzička zvezda Bijonse, izgleda da uopšte ne smatra da je njena trudnoća nešto čime treba da se ponosi.

Prema nekim navodima slavna pevačica čak izbegava susrete i kontakte sa obožavaocima jer nimalo nije zadovoljna svojim novim izgledom i ne želi da je oni vide, a sve zbog kilograma koje je "nabacila" u trudnoći.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 18. Мар 2017. у 5:14 PDT

Podsetimo, Bijonse nosi blizance, a osim što će postati ponosna majka i što njena ćerka Blu Ajvi više neće biti jedinica, za nju i njenog supruga Džej Zija ova trudnoća je od izuzetnog značaja i zbog toga što je, navodno, spasila njihov brak koji je bio u ozbiljnoj krizi.

Ovako mama blizanaca Selin Dion savetuje Bijonse: Pripremi se na “ludilo” u kući

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 14. Мар 2017. у 4:05 PDT

- "Naduvala" se kao balon pa izbegava fanove da je ne bi videli u takvom izdanju. Upravo je debljina razlog zbog koga ranije nije odlučila da ima još dece - kaže neimenovani izvor, za koga magazin "People" tvrdi da je blizak saradnik slavne pevačice.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 8. Мар 2017. у 9:48 PST

Ipak, ako je suditi po njenom Instagram profilu, Bijonse uopšte nije toliko nezadovoljna svojim izgledom jer je u poslednje vreme objavljivala fotografije koje nedvosmisleno pokazuju da uživa u trudnoći, a neke od njih je prikazuju i u veoma izazovnom izdanju.

Može li dizajner da zamisli bolji model od Bijonse?

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 1. Феб 2017. у 10:39 PST

Prijatelji i pratioci redovno hvale njen izgled, a neki su tvrdili da je minđušama koje je nedavno nosila otkrila pol blizanaca. Naime, iste minđuše je nosila u spotu "If I Were A Boy" pa su fanovi zaključili da će Blu Ajvi dobiti dva brata.

Zbog zdravstvenih razloga i održavanja trudnoće Bijonse je otkazala niz koncerata i poslovnih obveza.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse