Uništio brazilsko kulturno dobro: Džastina Bibera čeka zatvor zbog grafita

Uništio brazilsko kulturno dobro: Džastina Bibera čeka zatvor zbog grafita

Autor: | 30/03/2017

0

Popularni pevač koji je nekoliko puta jasno dokazao da često nema kočnica kada je u pitanju ponašanje, crtao je grafite na zidovima hotela koji je zaštićen kao kulturno dobro.

Incident se dogodio još u novembru 2013. godine, ali slučaj Džastina Bibera nije dospeo na sud jer je on ubrzo napustio zemlju.

Džastin Biber se posvetio veri: Želim da živim poput Isusa

Tinejdž zvezda koja nikako da odraste "ukrasio" je zidove hotela "Nacional" u Rio de Žaneiru koji vredi 28 miliona dolara. Na taj način on je načinio ozbiljan prekršaj protiv "javnog reda i kulturnog nasleđa", prenose inostrani mediji.

Po dolasku u hotel Džastina niko nije obavestio da se nalazi u objektu koje su brazilske vlasti stavile pod svoju zaštitu i proglasile ga spomenikom kulture, ali to i ne čudi jer niko nije ni mogao da pretpostavi šta će razmaženi i neobuzdani pevač uraditi.

Da stvar bude gora, Džastin je napustio Brazil odmah nakon što je završio koncert i zato mu optužnica nije uručena, pa se nije ni pojavio na sudu, tako da se popularni pevač našao praktično u ulozi begunca.

Sada se Džastin vraća na mesto "zločina", u Rio, gde bi za koji dan trebalo da održi koncert u sklopu svoje "Believe" turneje, a tamošnji sudija je podsetio da ga nije zaboravio i najavio da će se ponovo pozabaviti njegovim slučajem.

Nije izdržao: Džastin Biber u suzama na koncertu (video)

Džastin će dobiti policijsku pratnju odmah nakon sletanja, a sa aerodroma će prvo biti prebačen u policijsku stanicu na ispitivanje, a zatim ga čeka i susret sa sudijom.

Svega ovog ne bi bilo da Džastin nije želeo da se oduži svojim vernim fanovima kojima se odužio tako što je napisao nekoliko fraza na zidu hotela. Za ovakvo delo u Brazilu moguće je dobiti novčanu kaznu ili čak kaznu zatvora do godinu dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images, Guliver/Cover Images
Tagovi: Džastin Biber