Lepotica bez zveri: Zašto Bela Hadid odbija sve momke od sebe nakon raskida?

Lepotica bez zveri: Zašto Bela Hadid odbija sve momke od sebe nakon raskida?

Autor: | 30/03/2017

0

Više nije tajna da je lepa Bela Hadid slobodna dama i da ima na raspolaganju svakog momka kojeg bi poželela, ali ona odbija svakoga ko bi iole poželeo da joj se približi!

Kako piše HollywoodLife tajna je vrlo jednostavna...
- Svako bi poželeo da se zabavlja sa Belom. Zovu je na  sastanak i po deset puta dnevno - priča insajder za HollywoodLife i objašnjava:

- I svi njeni prijatelji se trude da joj pronađu nekoga, ali  za sada ona odbija svakoga. jednostavno nije spremna za vezu i ne zanima je niko. Još uvek se oporavlja od raskida sa The Weeknd-om koji se desio u oktobru prošle godine. Nema ona problem da nastavi svoj život, ali ona jednostavno nije takav tip. Njoj je potrebno više vremena i sasvim joj je OK i ovako samoj.

Bela Hadid se oseća izdanom i prevarenom zbog Selene Gomez

Zaista, njoj treba vremena, ali zato je The Weeknd brzo nastavio dalje — u potpuno dubokoj ljubavnoj vezi je sa Selenom Gomez od kada su se prvi put našliu januaru ove godine. Iako je stalno na putiu po svetu zbog turneje ovih poslednjih meseci, Selena mu se pridružila u Brazilu i Argentini da bi bili zajedno. Naravno paparaci su ih ulovili gde su srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

Pitanje za hirurga: Da li je Bela Hadid imala estetske korekcije na sebi? (foto)

Nažalost, Selena je morala da otputuje za Južnu Ameriku 29 marta da bi završila neke poslove kod kuće, ali nakon koncerata koje The Weeknd ima 1 i 2 aprila, oboje će uživati u njegovoj pauzi koja će trajati gotovo mesec dana.

Bela Hadid otkriva svoje beauty trikove (video)

A što se tiče Bele, ona još uvek nema nikoga kraj sebe, već provodi vreme sa porodicom, kao i po modnim revijama jer su razni Fashion Week -ovi bili u februaru, a i u martu. Posao je glavni za sada, a možda se desi i čudo i najzad pronađe novu ljubav...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: bela hadid

Pročitajte još