Cigarete su za njega prošlost: Antonio Banderas prestao da puši nakon srčanog udara

Cigarete su za njega prošlost: Antonio Banderas prestao da puši nakon srčanog udara

Autor: | 02/04/2017

0

Antonio Banderas je otkrio je da je prestao da puši od kada je doživeo srčani udar u januaru ove godine i najavio da će raditi "lakšim tempom".

Banderas u intervjuu za španski list "Diario Sur" istakao da, ukoliko je "nešto dobro izašlo iz svega toga, to je da je iznenada prestao da puši, bez potrebe za pilulama ili nečim sličnim".

Antonio Banderas igra Đanija Versaćea u filmu o životu modnog maga

- Gotovo je! - dodaje glumac.

On je najavio da će nastaviti da radi, ali "drugim ritmom" dodajući da će davati sebi više prostora i praviti pauze između snimanja filmova, kao i da će više raditi "iza kamere" i pisati scenarija.

Banderas, koji se zabavlja sa holandskom savetnicom za investiciije Nikol Kimpel, istakao je da ga je njegova bivša žena, američka glumica Melani Grifit, zvala "praktično svaki dan" od kada je imao srčani udar.

- I dalje imam sjajan odnos sa njom i Nikol je obožava. Nas troje smo zajedno večerali - rekao je Banderas.

Antonio Banderas i Melani Grifit najavili su 2014. godine da su se dogovorili da se razvedu "uz puno ljubavi i na prijateljski način".

Melani Grifit čestitala rođendan Antoniju Banderasu: Uvek ću te voleti (foto)

Banderas, poznat po ulogama u filmovima "Zoro", "Deseperado" i "Filadelfija", rekao je na filmskom festivalu u Malagi prošlog meseca da su mu ugrađena tri stenta nakon srčanog udara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti