Selena Gomez ponovo blista, njena mama otkriva razlog

Selena Gomez ponovo blista, njena mama otkriva razlog

Autor: | 03/04/2017

0

Selena Gomez i njena mama Mendi, prošetale su crvenim tepihom zbog premijere nove serije "13 Reasons Why", koju su zajedno producirale. Selena je blistala, a mama je otkrila razlog zašto je njena ćerka ponovo nasmejana i nije u depresiji.

Selena se pojavila u divnoj narandžastoj haljini Oskara de la Rente, koju je upotpunila odgovarajućim nakitom i mejkapom u istom tonu, jednostavno je sijala na crvenom tepihu a njena mama, koja izgleda savršeno mladoliko, je otkrila za Entertainment Tonight razlog tome.

A post shared by -selenagomez♡ (@thankusel) on Apr 3, 2017 at 4:26am PDT

- Ona zrači kao sunce. Rekla sam kada se spremila - ti si moje sunašce - započela je razgovor ponosna mama i objasnila:

- Mislim da je razlog tome što danas sija pauza koju je napravila prošle godine. Ako pitate kako je biti u ovom svetu, to vam je kao da živite u balonu. Ovo nije realan svet. A to zaista ne shvatate dok ne izađete iz tog balona, a onda vas iznenadi realnost. Znate, s njom, kada je postala poznata, bila sam u fazonu - Zar nisi šokirana? i ostale majčinske priče. Ne radi se o aroganciji, to jednostavno postane tvoj život iz dana u dan. I onda odeš kući ili ja odem na Srednji zapad gde moj suprug ima kuću i pomisliš 'Ovo nije stvarno. Sve to u vezi sa mnom', shvatiš da taj stil života nije stvaran. - objasnila je mama Mendi razlog zašto je bilo potrebno da se njena ćerka izdvoji iz takvog načina života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: selena gomez