Uvrede Gordona Remzija zvuče nežno kada ih peva Džon Ledžend (video)

Uvrede Gordona Remzija zvuče nežno kada ih peva Džon Ledžend (video)

04/04/2017

0

Postoji li način da se ublaže psovke i uvrede? Sumnjali smo, ali mišljenje se menja nakon što smo čuli kako je Džon Ledžend otpevao zapaljive reči Gordona Remzija uz šarmantne klavirske melodije.

Ovaj urnebesni događaj se desio tokom gostovanja u britanskoj emisiji The Nightly Show gde je stručnjak za kuvanje i psovanje bio gost voditelj.

Negde u mračnom uglu interneta postoji dokaz da je šef Remzi zaista mila osoba. Nažalost, nećete pronaći dokaz za to u verziji pesme Džona Ledženda sa psovkama koje vređaju nesposobne za kulinarske čalorije. Ali zato ćete slatko nasmejati i osetiti neku čudnu sentimentalnost u isto vreme!

Neverovatna sličnost: Gordon Remzi se pohvalio naslednikom

Očigledno je le Ledžendovo umeće zaslužno za to, ali pre toga moramo reći da je i Remzi doprineo svojim zloglasnim komentarom.

Gremijem nagrađeni Džon nam je zapravo predstavio čitav album Gordona. A tekstovi su sledeći, nećemo ih prevoditi iz razloga koje ćete razumeti: “There’s more olive oil on this than Popeye’s dick” ili “You put so much ginger in this, it’s a Weasley.”

Džon je pokušavao da bude ozbiljan i da besprekorbno iznese ove uvrede, poslušajte i pokušajte da ostanete ozbiljni...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti