Privremeni razlaz: Ros iz "Prijatelja" pokušava da spase svoj brak

Privremeni razlaz: Ros iz "Prijatelja" pokušava da spase svoj brak

Autor: | 06/04/2017

0

Dejvid Švimer (50) i britanska umetnica Zoi Bakman (32) rešili su da svoj šestogodišnji brak stave na pauzu. Naime, Dejvid koji se proslavio ulogom Rosa u seriji "Prijatelji" svoju suprugu upoznao je u Londonu na snimanju filma "Trči, debeli, trči", a nakon tri godine veze venčali su se.

Godinu dana kasnije dobili su ćerku Klio , i iako je izgledalo da uživaju u savršenom braku, oni su sve iznenadili odlukom koju su doneli.

Zašto bi serija “Prijatelji” danas doživela potpuni neuspeh

-U velikoj ljubavi, poštovanju i prijateljstvu odlučili da se raziđemo dok ne odlučimo o budućnosti naše veze. Naš prioritet u ovom trenutku je sreća i blagostanje naše ćerke i zato vas molimo za podršku i poštovanje prema našoj privatnosti u ovom trenutku. Nastavi ćemo našu ćerku da odgajamo zajedno i kroz ovo novo poglavlje u našim životima - napisali su u zajedničkom saopštenju, koje su poslali redakciji magazina "USA Today".

Nakon role koja mu je obeležila karijeru Dejvid nije imao značajnije uloge sve do prošle godine kada je zaigrao Roberta Kardašijana u seriji  "American Crime Story".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: Dejvid Švimer