VIktorija Bekam otkriva tajnu braka sa Dejvidom koji traje skoro 20 godina (video)

VIktorija Bekam otkriva tajnu braka sa Dejvidom koji traje skoro 20 godina (video)

Autor: | 10/04/2017

0

Pored niza turbulentnih brakova u Holivudu, Viki i Dejvid Bekam pravo su osveženje. Iako se nama njihova priča čini poput moderne bajke, bivša Poš Spajs priznaje kako je u dobar brak potrebno uložiti mnogo napornog rada.

- Dejvid je sjajan. Tokom nedelje mode, kada budem radila, deca će biti u Njujorku, a on je već isplanirao kako će da ih vodi u muzeje, a zatim i na večeru u subotu uveče, što znači da je veoma dobar u tim stvarima - baš kao i ja - ispričala je Viktorija za Elle U.K.

- Podršku u braku možete da pružite tako što ćete reći, 'Znaš šta, ja ću to da uradim.' To je suština dobrog partnerstva.

 

Ovi slavni supružnici zajedno brinu o svoje četvoro dece:

- Dejvid i ja poštujemo činjenicu da smo oboje mnogo, mnogo zauzeti; oboje vodimo ozbiljne biznise, ali znamo da odložimo mobilne telefone i nekada jednostavno da razgovaramo - otkrila je za časopis.

 

- Kada je David nedavno gostovao na Desert Island Discs na Radiju 4, bilo je sjajno što smo seli kao porodica i slušali ga.

Viktorija i dalje veruje u ljubav, posebno u onu na prvi pogled.

- Da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodiće ti se u loži igrača Manchester Uniteda - iako ćeš morati malo da se napiješ, pa su precizni detalji pomalo u magli - otkrila je u pismu samoj sebi koje je pisala za Vogue 2016.

 

Četrdesetdvogodišnja modna dizajnerka očigledno zna šta govori, jer su ona i slavni fudbaler i model u vezi gotovo dvadeset lepih godina. Iako je za to bilo potrebno mnogo truda i rada, Viktorija priznaje da je iskra između njih postojala od prvog trenutka kada su se upoznali.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Pročitajte još