Demi Lovato iskrena: Lepa sam baš onakva kakva jesam, nesavršena (video)

Demi Lovato iskrena: Lepa sam baš onakva kakva jesam, nesavršena (video)

Autor: | 16/04/2017

0

Nekada problematična Dizni zvezda, Demi Lovato, izrasla je u jednu od najpoznatijih pop pevačica današnjice i, mnogo važnije, snažnu, zdravu i pozitivnu mladu ženu.

Demi je u četvrtak na Instagramu objavila selfi svojih butina kojim nam poručuje koliko smo lepi, bez obzira na kilažu i konfekcijski broj koji nosimo.

- Nemam razmak među butina a svejedno sam lepa baš takva kakva jesam - napisala je ona uz fotografiju sa plaže.

I don't have a thigh gap and I'm still beautiful the way I am. #recovery #selflove #EVERYbodyisbeautiful

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Apr 13, 2017 at 7:06pm PDT

Pevačica, podsetićemo vas, često i otvoreno govori o (ne)zadovoljstvu svojim izgledom i bici sa poremećajem u ishrani iz koje je izašla kao pobednica.

Demi Lovato: Ja sam dokaz da se može živeti sa psihičkim problemima

Naravno, to joj ne bi uspelo da u jednom trenutku nije odlučila da je dosta i uzela život u sopstvene ruke. Na društvenim mrežama često objavljuje fotke iz teretane, dok su joj borilačke veštine, u kojima ostvaruje zavidne rezultate, postale omiljena aktivnost.

When you kick bae's ass ??? #jiujitsu @bombatuf

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Feb 17, 2017 at 6:32pm PST

- Ako prirodno imate razmak, odlično, budite srećni zbog toga - rekla je jednom prilikom za Entertainment Tonight, dodavši kako je frustriraju "nerealistični ideali" lepote koje društvo nameće mladim ljudima.

Demi Lovato o najvećem strahu: Mislila sam da neću preživeti 21. godinu

- Ali ako ga prirodno nemate, ne morate da se izgladnjujete ili praktikujete neki drugi oblik nezdravog ponašanja - ako prirodno nemate razmak između butina, ne znači da niste lepe - objasnila je pevačica kojoj je ovaj deo tela, kao i mnogim devojkama, očigledno "kritična" tačka.

- Kada gledam svoje telo više ne razmišljam, 'Oh moj bože, imam tako debelu guzu'. Ili, 'Mrzim svoja bedra'. Postoje dani kada ih ne volim. Ali, znate, to je jedna od stvari koja me čini onime što jesam - zaključila je.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/getty
Tagovi: demi lovato