Bivša supruga Džonija Depa se udaje za milijardera

Bivša supruga Džonija Depa se udaje za milijardera

Autor: | 19/04/2017

0

Taman što se slegla prašina oko razvoda Amber Herd i Džonija Depa. čini se da je zanosna lepotica ponovo odlučila da stane na "ludi kamen".

Amber i Džoni u vreme dok su bili u braku

Kako prenose strani mediji glumica je već neko vreme u vezi sa miljaderom Ilonom Maskom, a ovu informaciju otkrio  je njen otac.

- Njihova veza je jako ozbiljna i ona je oduševljena idejom o udaji - rekao je njen otac i dodao kako par već planira zasnivanje porodice.

Džoni Dep i Amber Herd postigli su dogovor oko razvoda nekoliko meseci nakon što su se pojavile u javnosti optužbe da je glumac zlostavljao suprugu.

-Naša veza je bila intenzivno strastvena i povremeno nasilna, ali uvek u granicama ljubavi. Nijedna strana nije iznosila lažne optužbe sa ciljem da zadobije finansijsku korist. Nikada nije postojala namera da se nekome nanese fizička ili emocionalna šteta. Amber želi sve najbolje Džoniju u budućnosti. Sav finansijski prihod od razvoda doniraće u dobrotvorne svrhe. O razvodu više neće biti nikakvih javnih izajava, pisalo je u zajedničkoj izavi para.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, SPlash, Instagram
Tagovi: Amber Herd

Pročitajte još

Najnovije vesti