Dejvid Bekam kao vitez u sjajnom oklopu, šta je sledeće? (video)

Dejvid Bekam kao vitez u sjajnom oklopu, šta je sledeće? (video)

Autor: | 01/05/2017

0


Dejvid Bekam iza sebe ima uspešnu fudbalsku karijeru, karijeru modela, a sada je ova zvezda dodala na svoju bogatu listu i filmsku ulogu u filmu Gaja Ričija o Kralju Arturu.

Dejvid je krajem nedelje postavio fotografiju sa seta, obučen u crni, srednjevekovni, oklop, pogleda koji bludi u daljinu, a izgleda sjajno za jednog viteza...

Kao što smo mogli i da očekujemo, fanovi koji ga prate na Instagramu su bili oduševljeni, fotografija je za samo 17 sati imala skoro milion lajkova!

Bivši fudbaler je ovu fotku podelio i na Fejsbuku uz isti komentar: "Na setu filma "Kralj Artur: Legenda o maču"

 

On set for the @kingarthurmovie #KingArthur

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 28, 2017 at 9:17am PDT

Dejvidovi  fanovi nisu izdržali da ne prokomentarišu fotografiju, tako je jedan od njih napisao: “Dejvid Bekam kao vitez… ovo je ipak previše.” Dok su drugi rekli: “Kao neko ko voli taj period, mislim da je ovo sve što sam oduvek želeo: Dejvid Bekam u srednjevekovnom oklopu!”

Jedan od fanova je već pogledao privju koji je postavljen, te je prokomentarisao:“Video sam privju sinoć, sviđa mi se! Zapravo sam ostao bez daha kada si se okrenuo i kada sam shvatio da si u filmu! Nisam imao pojma da ćeš glumiti u njemu! Sjajan posao!”

U nastavku laskave reči nisu manjkale, te se jedan od fanova obratio Dejvidu ovim rečima:“Vou... ima li nečega što ovaj momak ne može da uradi? Mislim, imao je sjajnu fudbalsku karijeru, posle je postao fashion ikona, a sada je i glumac... Ništa ne može da zaustavi Dejvida.”

A post shared by Guy Ritchie (@guyritchie) on Feb 21, 2017 at 9:26am PST

U filmu Dejvid tumači malu ulogu, vođu "Crnih nogu" po  imenu Triger. On se u filmu nalazi sa glumačkom postavom koju čine: Čarli Hanam, Džad Lou i Popi Delevinj.

Dejvid je po prvi put saopšto fanovima da ima ulogu u novom filmu Gaja Ričija nedavno, kada je podelio fotografiju sebe u šminkernici sa strašnim ožiljkom na licu.

Dejvid Bekam u filmu “Artur: Legenda o maču” izgleda neprepoznatljivo (foto)

 

Komentari (0)

Loading
M G
Tagovi: dejvid bekam