Trudna Serena Vilijams blistala na crvenom tepihu

Trudna Serena Vilijams blistala na crvenom tepihu

Autor: | 03/05/2017

0

Teniserka Serena Vilijams je nedavno otkrila da je u drugom stanju i da očekuje dete sa svojim izbranikom Aleksisom Ohanijanom, a sada je pokazala čitavom svetu da joj trudnoća prija i da uživa u ljubavi.

Serena se sa Alekssisom pojavila na Met Gali, obučena u dugu zelenu haljinu iz Atelier Versace, koja je raskošno padala skrivajući njen zaobljen stomačić. Nakit koji je upotpunjavao njen izgled bio je usklađen sa haljinom, te su smaragdne minđuše u obliku kapi upotpunile stajling.

Kako piše Vogue Serena nije ni malo slučajno izabrala kada će objaviti svoju trudnoću, kao i kako će se obući i koji nakit će nositi na svom prvom javnom pojavljivanju u blagoslovenom stanju.

Sve je kao u njenoj igri, u pitanju je dobro isplanirana strategija i to Serene jako dobro zna, piše ovaj magazin. Čak je i raspored nakita bio planski raspoređen, da bi ruka kojom je nežno mazila svoj stomak bila sa speccifičnim nakitom koji je kolorno odudarao od ansambla. Haljina je takva da svojim bogatstvom tkanine može da prikrije njenu trudnoću, ali Serena ju je pokazala na vrlo sofisticiran način.

Verenik ibudući suprug je nežno grlio svoju dragu i uz širok osmeh pokazao koliko je srećan što će uskoro postati otac.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty