Barak Obama o životu posle Bele kuće: Svađam se sa Mišel zbog mesta u ormaru

Barak Obama o životu posle Bele kuće: Svađam se sa Mišel zbog mesta u ormaru

Autor: | 10/05/2017

0


Bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel smestili su se u svom domu u Vašingtonu vrednom 4,3 miliona dolara nakon što su posle izlaska iz Bele kuće uživali u odmoru u Palm Springsu i na Devičanskim ostrvima.

-Sad stvarno uživam u svojoj kući. Stalno se svađam sa Mišel zbog mesta u ormaru. Takođe pokušavam da shvatim kako radi aparat za kafu, rekao je Obama juče novinarima u Milanu gde je održao govor na konferenciji o hrani, prenosi Tanjug.

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on Oct 3, 2016 at 12:13pm PDT

Većinu vremena, kako kaže, provodi pišući svoju treću knjigu i pripremu za "sledeću fazu" rada koja će uključiti takozvani Obamin predsednički centar.

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on Oct 11, 2016 at 4:17pm PDT

Kuća u kojoj sada živi bračni par Obama ima devet spavaćih soba sa osam kupatila i nalazi se u četvrti Kalorama. Prema Obaminim rečima, najteža stvar kod predsednika SAD je to što je ta funkcija jedinstvena u svojoj izolaciji, prenose američki mediji.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/rime-lete-kako-misel-obama-repuje-u-beloj-kuci/

-Teret liderstva je isti u svakoj zemlji, ali delom zbog bezbednosnog aparata oko američkog predsednika, živite u takozvanom 'balonu'. To je vrlo lep zatvor, rekao je Obama i dodao da je srećan što sada ima malo više slobode.

-Sad sam samo zatočenik selfija, što je skoro jednako loše, našalio se Obama.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti