Voli Crnu Goru: Robert de Niro seli restoran na Sveti Stefan

Voli Crnu Goru: Robert de Niro seli restoran na Sveti Stefan

11/05/2017

0

Holivudski glumac Robert de Niro otvorio je prošlog leta restoran "Nobu" u Miločeru, a sada je glumac odlučio da preseli restoran na Sveti Stefan.

Naime, kompanija "Adriatic properties" grčkog biznismena Petrosa Statisa zatražila je od Sekretarijata za urbanizam Opštine Budva dozvolu za postavljanje montažnog objekta na Svetom Stefanu, u koji bi bio preseljen restoran glumca Roberta De Nira, pišu crnogorske "Vjesti". U zahtevu navodi da su vlasnici spremni da restoran presele u tivatski Porto Montenegro, ako im Opština Budva ne izađe u susret, gde su navodno dobili bolje uslove.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", selidbe u Tivat neće biti, jer će Opština Budva izaći u susret Statisu. Svetski lanac "Nobu" restorana, u vlasništvu oskarovca i najpoznatijeg suši šefa na svetu, otvoren je prošlog leta u okviru restorana "Kraljičina stolica", u Miločeru.

Lanac od 32 "Nobu" restorana prostire se na pet kontinenata, od Dubaija i Manile, do Hong Konga i Monte Karla. "Nobu" restorani su hit među holivudskim zvijezdama već više od dve decenije, kako zbog zdrave hrane, tako i zbog imidža mesta za bogate i slavne.

Posećuju ih Džordž Kluni, Tom Kruz, Leonardo Dikaprio, ali i mnogu druge zvezde, pogotovo od kada je De Niro odlučio da svoju navodnu ljubav prema umeću sushi šefa Nobija kruniše ulaganjem u restoran.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/Marija Milenković Splash, Instagram
Tagovi: Robert de Niro

Najnovije vesti