Lepotice na premijeri fima "Baywatch" usijale Majami

Lepotice na premijeri fima "Baywatch" usijale Majami

Autor: | 14/05/2017

0

 

Dugo očekivana pemijera filma “Baywatch” održana je sinoć, 13 maja, u Majamiju, a na crvenom tepihu su se našle lepotice iz čuvenog serijala, kao i njihove mlađe koleginice koje su zablistale u filmskom ostvarenju.

Naravno, tu je bio i Mič Bjukenon, kojeg je igrao Dejvid Haselhof, ali i večno zgodna čuvarka plaže Pamela Anderson, koja se poavila sa jako malo šminke i ne baš bajne i sjajne frizure.

Uloga Miča Bjukenona je u filmu pripala Dvejnu Džonsonu kojem je Dejvid Haselhof mentor u filmu, uz koga igra i Zek Efron koji tumači ulogu Meta Brodija, dok je umesto neodoljive plavuše ovoga puta glavna uloga pripala Prijanki Čopri koja tumači ulogu Viktorije Lids.

Fotoreporteri su imali pune ruke posla kada su se pojavile Prijanka Čopra, Izabel Gular koja igra simpatičnu Amber, Keli Rorbah koja tumači ulogu Si Džej Parker, Šarlot Mekini, egzotična Ilfeneš Hadera u ulozi Stefani Holden koju je nekada tumačila Aleksandra Pol, Aleksandra Dadario u ulozi Samer Kvin i još uvek neodoljiva Dona Deriko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti