Selin Dion nije želela da peva "My heart will go on" pre 20 godina

Selin Dion nije želela da peva "My heart will go on" pre 20 godina

Autor: | 24/05/2017

0

Na ovogodišnjoj BBMA Selin Dion je izvela svoj najveći hit u besprekornoj beloj haljini i onako kako ona ume da svima oduzme dah. Ali, čini se da su svi koji su zaslužni za popularnost pesme mrzeli ovu numeru na samom startu.

Selin Dion blistala u veličanstvenoj beloj haljini o kojoj priča čitav svet

Povodom proslave 20 godina od izlaska ove pesme, povela se priča o njenom nastanku i vezanosti za kultni film "Titanik". Izgleda da Džejms Kameron nije hteo baladu za svoj film i nije hteo da se on završi uz pop pesmu.

Kako god, nakon upornog insistiranja pokojnog muža pevačice Renea Anželila, Džejms je pristao da Selin snimi demo i kada je to uradila došlo je do velike promene u igri. Selin je otkrila da tada nije bila baš raspoložena za pevanje te pesme.

- Bila sam besna. Nisam se osećala dobro. Bili su to oni dani u mesecu i imala sam grčeve i bol u stomaku - izjavila je ona i prisetila se kako je njeno izvođenje pesme tada izazvalo suze u očima njenog pokojnog muža i tekstopisca Džejmsa Hornera.

 

Kameron je takođe bio oduševljen i uspeo je sa svojim timom da prilagodi pesmu filmu. Ostalo je istorija: Titanik je dobio Oskar za najbolju originalnu pesmu, godinu dana kasnije pesma je dobila Grammy za Pesmu godine, a Selin je pokupila nagradu za Najboljeg ženskog pop izvođača.

Ova ljubavna pesma je postala njen potpis i omogućila da se lansira njena zvezdana karijera.

- Mnogo mi je drago što mi je muž rekao da misli da trebam da otpevam tu pesmu - izjavila je Selin.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: selin dion

Najnovije vesti