Džejmi Foks: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla poroka

Džejmi Foks: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla poroka

Autor: | 26/05/2017

0

Da slava i novac sa sobom donose brojne izazove na svojoj koži su osetile brojne poznate ličnosti, a jedna od njih je i slavni glumac Džejmi Foks. Kada je nakon brojnih maestralnih rola Oskar napokon stigao u njegove ruke 2004. godine za ulogu u filmu "Rej",  u njegovom životu došlo je do potpunog preokreta.

-Nije prošao dan, a da nisam pio alkohol i radio razvratne stvari koje ne možete ni zamisliti, progovorio je Džejmi o ovom teškom periodu života.

Novi stil života nije se dopao njegov prijateljici, poznatoj voditelji Opri Vinfri, koje nije želela da gleda skrštenih ruku kako joj prijatelj propada pa je rešila da mu pomogne.

 

-Upropastićeš sve, Džejmi Foks. Ovo tvoje vucaranje i tulumarenje i sva ovakva s.anja, to nije ono što želiš da radiš, ne treba ti to. Želim da te odvedem negde da shvatiš važnost onoga što radiš, rekla mu je Opra i pronašla način kako da ga vrati na pravi put.

Organizovala je druženje u kući slavnog Kvinsi Džonsa i pozvala glumce starije generacije koji su ostavili značajan trag u filmskoj industriji, a došao je čak i prvi afroamerički glumac koji je osvojio Oskara.

Ovaj gest slavne voditeljka glumcu je bio dovoljan da shvati šta su mu prioriteti u životu i koji put treba da sledi.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Splash

Pročitajte još