Anđelina Džoli: Sve bih dala da je majka sa mnom u ovom trenutku

Anđelina Džoli: Sve bih dala da je majka sa mnom u ovom trenutku

Autor: | 31/05/2017

0


Holivudska zvezda Anđelina Džoli je za novo izdanje francuskog "Ela" govorila o tome koliko joj nedostaje majka koja je 2007. godine preminula u 56. godini.

-Bila bi predivna baka. Tačno znam kako bi izgledali njihovi životi sa bakom i jako mi je žao što nisu imali mogućnost da to iskuse. Sve bih dala da je sa mnom u ovom trenutku. Mnogo puta mi je bila potrebna. Često razgovaram sa njom u glavi i pokušavam da zamislim šta bi mi rekla i kako bi me navela da donesem dobru odluku, bila je iskrena.

 

Anđelina je priznala da je roditeljstvo i najveći poklon i najveća odgovornost, ali je otkrila i šta za nju predstavlja.


-To znači da treba da uradiš sve da živiš u skladu sa svojim vrednostima i preneseš ih na svoju decu. Pokušavam da im budem dobar primer, kao i da budem odgovorna. I naravno, da im pomognem da usvoje širok pogled na svet.

S druge strane, postoji jedna jako važna stvar koju svaki roditelj mora da zna.

-Jedini način da znam da ih podižem jeste da ih zaista slušam. Možda je to najvažnija stvar koju može da uradi jedan roditelj. Deca su jaka, ali ostaju deca koliko god je potrebno dok ne saznaju za surove životne istine, a do tada im je potrebna vaša zaštita i ljubav, zaključila je.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti