Brak Melanije i Donalda Trampa je farsa, ona ga vara godinama? (video)

Brak Melanije i Donalda Trampa je farsa, ona ga vara godinama? (video)

Autor: | 04/06/2017

0

Švajcarski mediji objavili su da su papri za razvod braka predsednika SAD i prve dame već potpisani, a sa druge strane Atlantika stiže nova šokantna vest - Melanija vara Trampa godinama i to sa šefom obezbeđenja omiljenog joj "Tifanija".

Ove tvrdnje u javnosti iznela je spisateljica Monika Bern u seriji tvitova na svom profilu uz koje je objavila i fotografiju Melanijinog navodnog ljubavnika.

 

Bernova je prvo na Tviteru upitala svoje pratioce da li je vreme da konačno ono što zna o Melaniji, naglasivši da je ozbiljna, a već u nardenim počela je da otkriva ono za šta tvrdi da je aspolutna istina, iako nije želela da otkrije izvor.

- Godinama već Melanija ima aferu sa šefom obezbeđenja u "Tifaniju" koji se nalazi u lobiju Tramp kule - napisala je.

 

Ova vest nije naišla na potvrdu, ali ni na demanti Bele kuće, iako se već dva dana o tome piše na društvenim mrežama.

Ako je verovati Bernovoj, ova afera nije tajna čak ni za samog Trampa. Čak, prema njenim rečima, razvod je bio gotova stvar pre godinu dana, ali da je sve stopiranao kada su se pojavile prve ankete koje pokazuju da bi Tramp mogao da pobedi na izborima.

Da ne bi ugrozili Trampove šanse da postane 45. predsednik SAD, razvod je odložen, a Melanija je dogovorila nove uslove pod kojima će ostati u braku.

 

To navodno podrazumeva da razvod nije opcija dok je Tramp na funkciji, mada nije poznato šta je Melanija dobila zauzvrat. Pretpostavlja se da je Tramp morao prilčno da plati zarad "mira u kući".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti