Arijana Grande održala koncert u čast žrtava napada u Mančesteru

Arijana Grande održala koncert u čast žrtava napada u Mančesteru

Autor: | 05/06/2017

0

Američka pevačica Arijana Grande održala je humanitarni koncert u Mančesteru posvećen žrtvama napada prošlog meseca u tom gradu, kada su ubijene 22 osobe, a na desetine je povređeno.

Pored Grande, na koncertu su nastupile velike pop zvezde sa oba strana Atlantika, uključujući Take That i Lijama Galagera, kao i Farel Vilijams, Keti Peri, Džastin Biber, Koldplej, Litl miks....

 

when you sing from your soul!!!!! ?? #arianagrande #Manchester #onelovemanchester !!!

A post shared by Naijabreedz (@naijabreedz_) on Jun 4, 2017 at 11:55pm PDT

 

Nad oko 50.000 fanova na teren za kritket Old Traford u Londonu pazilo je više stotina policajaca, uključujući značajan broj oružanih policajaca, ističe Rojters.

 

Ariana je bila toliko emotivna kroz ceo događaj da neretko nije bila u stanju da završi pesmu.

- Volim vas mnogo, mnogo. Hvala vam što ste došli zajedno i što ste tako puni ljubavi, snažni i ujedinjeni. Volim vas mnogo i mislim da je ovaj tip zajedništava koji pokazujete, lek koji je svetu sada potreban.

Otkrila je da je razgovarala s mamom žrtve Olivije Kempbel koja joj je rekla da bi njena ćerka volela da čuje samo hitove. Grande je priznala da su promenili celu set listu kako bi ispunili njenu želju.

 

Koncert je izazvao istovremeno radosne i tužne reakcije - u pojedinim trenucima neki fanovi su skakali od radosti, dok su drugi nosili transparente sa natpisom "za naše anđele" i plakali.

A post shared by ? (@joellcubilla) on Jun 4, 2017 at 11:54pm PDT

 

Koncert je počeo minutom ćutanje za žrtve napada, koji se dogodio pre manje od dve nedelje upravo na koncertu Arijane Grande.

#onelasttime #arianagrande #onelovemanchester

A post shared by 坂口 春奈 (@nnmyhrn) on Jun 4, 2017 at 9:43pm PDT

Američka pevačica održala je koncert uprkos najnovijem terorističkom napadu, u kojem je najmanje sedam ljudi sinoć poginulo, a 48 povređeno u napadu na Londonskom mostu, koji su izvele tri osobe koje su ubijene potom u obračunu sa policajcima.

A post shared by @fandomsvaluableaf on Jun 4, 2017 at 11:53pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Arijana Grande

Najnovije vesti