Džej Lo na meti glasina: Šta je prava istina o navodima da je dečko vara

Džej Lo na meti glasina: Šta je prava istina o navodima da je dečko vara

Autor: | 10/06/2017

0

Svet slavnih poslednjih dana uzdrmale su glasine da bivši igrač bejzbola Aleks Rodrigez vara pevačicu Dženifer Lopez. Priče je pokrenula Aleksova bivša ljubavnica koja je iznela brojne nepoznate detalje o čuvenom zavodniku.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 1, 2017 at 10:40pm PDT

- Aleks je nezasit u krevetu. Obožava seks u troje, kao i grubi seks, a jednom prilikom imali smo seks maraton od 12 sati. Bila sam mu povremena ljubavnica zadnjih šest godina, a prošlog meseca prevario je Dženifer. Mislim da ga ona seksualno ne privlači - rekla je u jednom intervjuu Loren, koja je zapretila da će pokazati njegove poruke javnosti ako joj ne plati 600.000 dolara.

Međutim, Loren nije joj pošlo za rukom da uzdrma sreću zaljubljenog para.

-Dženifer ne veruje u te priče da ju je Aleks varao. Oboje imaju prošlost. Dženifer je fokusirana na sadašnjost i budućnost s Aleksom i neće dozvoliti da neko iz njegove prošlosti uništi to što oni imaju, rekao je izvor blizak pevačici.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 22, 2017 at 11:45pm PDT

-Oni su jedna velika, srećna porodica i to će tako i ostati. Dženifer se nikada nije osećala toliko voljeno kao sada. On je njen najveći obožavatelj, podržava je i ohrabruje u svemu,  dodao je izvor.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 6, 2017 at 11:25am PDT

Da je ih ova priča nije potresla pokazuje i to što je par u zajedno u sredu  otišao u Las Vegas, gde Džej Lo ima nekoliko nastupa.

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković

Pročitajte još