Bijonse se porodila u tajnosti, čitav sprat u bolnici biio zatvoren zbog nje (video)

Bijonse se porodila u tajnosti, čitav sprat u bolnici biio zatvoren zbog nje (video)

Autor: | 18/06/2017

0

Bijonse je na svet donela blizance, ali u najvećoj tajnosti, tako da je vest ostala tajna za sve svetske medije čak pet dana!

Kako je izvor otkrio za Showbiz411Bijonse i Džej Z su dobili blizance u noći između ponedeljka i utorka, u jednoj bolnici u Los Anđelesu u koju su u žurbi stigli jer je porođaj krenuo.

Izvor iz bolnice kaže da je čitav peti sprat bio zatvoren zbog njih, a da su pacijenti odatle premešteni u drugu zgradu.

- Bijonsina svita i obezbeđenje su u bolnici u zapadnom delu Los Anđelesa - rekao je izvor za HollywoodLife.

- Bijonsino obezbeđenje je uočeno kako napušta njen dom na Beverli Hilsu, noseći dve nosiljke za bebe i odlazi u bolnicu u zapadnom delu Los Anđelesa.

 

U nastojanju da sve oko porođaja održi u najvećoj tajnosti, slavni par je planirao da dom napusti pod okriljem noći. Čitav njihov bezbedonosnii tim je bio u pripravnosti i već stacioniran ispred bolnice u kojoj se Bijonse porodila, a koja je sve pripremila za nju.

- Bijonsin termin je bio u petak, a viđana je na redovnim kontrolama na potpuno drugoj lokaciji, ovo njeno putovanje u sasvim drugu bolnicu na porođaj pod veloem tajne je zaista bilo jedinstveno - naglasio je izvor.

Bijonse za sada nije oglasila i njen PR tim nije izdao nikakva saopštenja povodom dolaska blizanaca na svet.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: bijonse