Kim Kardašijan rivalka sopstvenoj sestri: Kajli zaista nema razloga da se ljuti na mene

Kim Kardašijan rivalka sopstvenoj sestri: Kajli zaista nema razloga da se ljuti na mene

Autor: | 20/06/2017

0

Kim je obradovala svoje fanove kada je objavila da lansira svoju liniju šminke poput njene mlađe sestre Kajli, koja se oseća malo prevarenom i ugroženom od strane starije sestre koja joj sada postaje konkurencija.

Kajli je u svetu kozmetike i šminke već neko vreme i ima njen najprodavaniji Kylie Cosmetics lip kits i druge proizvode. Kim je objavila njenu liniju 13. juna i svi smo se pitali da li će mlađa Kardašijan sestra da pobesni. Kim je priznala da se ona time nije opterećivala.

- Duboko u sebi, Kim je veoma takmičarski nastrojena prema svim sestrama, uprkos svim naporima koje ulaže pomažući im u njihovim karijerama. Kim ima problem da vidi da je neka od njenih sestara uspešnija od nje iako ih ona obožava. Ona jednostavno ne može da se zaustavi kada dođe do tog rođačkog suparništva - otkrio je izvor blizak Kim.

 

Kim se ne oseća krivom ni zbog čega, jer je mišljenja da nijedan član njene porodice ne bi bio poznat da nije nje. Ona pored svega u šali prebacuje Kajli da je ukrala njen izgled i da mnogo liči na nju. Kajli izgleda i nije toliko hladnokrvna jer se jako boji za svoj biznis u koji mnogo ulaže.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti