Adrijana Lima se srela sa Nikol Kidman i jedva se odvojila od nje! (video)

Adrijana Lima se srela sa Nikol Kidman i jedva se odvojila od nje! (video)

Autor: | 21/06/2017

0

U Njujorku su dodeljene prestižne CFDA nagrade, koje još zovu - Oskari u svetu mode, a ovoj prestižnoj gala svečanosti prisustvovale su mnogobrojne zvezde iz sveta mode, ali i filma.

Svakog juna međunarodna modna zajednica nestrpljivo čeka kome će biti dodeljene prestižne CFDA nagrade za izuzetan doprinos američkoj modi.

Dobitnike bira više od 500 članova Saveta modnih dizajnera Amerike, ali i odabrani novinari i stilisti.

Adrijana Lima se tako susrela sa Nikol Kidman, koja joj je, ako je suditi po ovom vido snimku, zaista idol, te ju je nakon pozdravljanja i fotografisanja jedva ispustila iz ruku!

Baš kao prava tinejdžerka koja je srela svog idola, Adrijana je bila poptpuno oduševljena, dok je Nikol izgledala pomalo zbunjeno, ali je ostala mirna i dostojanstvena iako Adrijana nije htela da je pusti.

A post shared by FashionTV (@fashiontv) on Jun 5, 2017 at 7:39pm PDT

Inače, nagrade su ove godine, 16. put po redu, dodeljene u Njujorku na gala ceremoniji u "Hammerstein Ballroom" centru. Modni dizajner godine je Kevin Klajn. Najbolji dizjner muške mode je Raf Sajmons, a ženske Džozef Altuzara. Modna ikona je Franka Sozani, urednica italijanskog "Voga", a Rik Ovens je dobio nagradu za životno delo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još