Porodica je najvažnija: Bela Hadid ostavila sve i otišla u posetu bolesnoj baki (video)

Porodica je najvažnija: Bela Hadid ostavila sve i otišla u posetu bolesnoj baki (video)

Autor: | 27/06/2017

0

Bela Hadid je ovim svojim gestom upravo osvojila titulu najbolje unuke 2017 godine, naravno među supermodelima...

Bela je ostavila sve i odletela put Holandije da iznenadi svoju baku, koja se bori sa kancerom, za njen rođendan. Ona je na Instagramu postavila video sa njihovim zajedničkim trenucima uz emotivnu poruku:

- Ništa ne može da pobedi ovu ljubav. Ostavila sam posao na tri dana da bih iznenadila moju divnu Oma u Holandiji za njen rođendan. Ona trenutno prolazi kroz najtežu bitku u svom životu, ponovo se bori sa kancerom, ali ja znam da je ona najjača žena koju sam ikada upoznala - poručila je Bela i napomenula - Danas je moj poslednji dan sa porodicom u Holandiji i poslednje što želim je da ih napustim... Ali, moraću, da bih radila još napornije i vratila im se što pre.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jun 26, 2017 at 9:42am PDT

Zatim se zahvalila svim članovima svoje porodice, posebno mami Jolandi Hadid kao i brojnim rođacima.

- Vreme provedeno na ovaj način je izuzetno važno za mene i ne bih ga propustila ni za šta na svetu. Srećan rođendan Oma... Hvala ti što si rodila i odgajila moju savršenu majku koja je zahvaljujući tebi postala žena kakva je danas.

Bela je pre puta kod bake čestitala i 18 rođendan svom mađem bratu Anvaru Hadidu u uz sličnu emotivnu poruku.

- Srećan rođendan mom najslađem anđelu. Tvoja ljubav i svetlost kojom zračiš je vrednija od svih zvezda na nebu. Ponosna sam na tebe i na to u kakvog si čoveka izrastao. Ponosna sam i srećna što si baš ti moj brat. Niko te ne voli više od mini-mene. Uvek i zauvek do večnosti... 18 godina, ali si i dalje moj najbolji prijatelj i omiljeni muškarac.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jun 22, 2017 at 6:07am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: bela hadid

Najnovije vesti