Rijana ipak ima nežnu stranu, pomogla fanu da izleči slomljeno srce

Rijana ipak ima nežnu stranu, pomogla fanu da izleči slomljeno srce

Autor: | 27/06/2017

0

Rijana je mudro izgradila imidž devojke koja ne trpi pravila, ruši tabue i ne prihvata kompromise, ali čak i takva, opasna i nevaljala, Riri ima slabu tačku - kada je slomljeno srce u pitanju, ne ostaje nedodirljiva.

Rijana je na Tviteru u direktnim porukama dobila pitanje jednog svog fana na koje je jednostavno morala da odgovori.

Korisnik @WaladShami je RiRi napisao sledeće: Zdravo Robs, kaži mi kako si ti prebolela svoj prvi raskid i slomljeno srce? Ja se borim...

AIako nije očekivao dogovor, on je usledio vro brzo, ali ne u stili kakav bi možda neki očekivali, ovoga puta je Rijana zaista bila konkretna i ozbiljna, te je dala nadu svom fanu.

- Samo prihvati da je slomljeno srce jedna vrsta dara samo po sebi! Plači ako ti se plače, ali to neće trajati večno. Pronaćićeš ljubav ponovo i ona će biti još lepša! U međuveremenu uživaj u onome što zaista jesi!!!

Inače ovo nije prvi put da Rijana pomaže fanovima uz reči podrške. Prošle godine je jednom fanu pomogla da se oslobodi predrasuda i prizna da je gej svojoj porodici i prijateljima.

- Bejbi u redu je da se plašiš, ali je mnog o vžnije da budeš ono što zaista jes, ma koliko teško to bilo, najbolja stvar je biti slobodan i u miru sa samim sobom - poručila mu je ona i naglasila da mora da bude iskren sa najbližima i da prestane da se pretvara i da ih laže.

- Možda te porodica neće razumeti, ali na sreću živiš u generaciji koja hoće! Da ne spominjem našu zajednicu ovde, mi ćemo te podržati!

Fan ju je poslušao i kasnije joj se zahvalio što mu je pomogla, jer mu je njena podrška značila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: rijana

Najnovije vesti