Slavna glumica o najtežoj ulozi u karijeri: Zbog scena seksa sam se osećala poniženo

Slavna glumica o najtežoj ulozi u karijeri: Zbog scena seksa sam se osećala poniženo

Autor: | 29/06/2017

0

Iako je za glumačko umeće još 2003. godine nagrađena Oskarom za ulogu u filmu "Sati" ,  da je izvrsna glumica Nikol Kidman pokazala je i ulogom u seriji "Big Little Lies" (Velike male laži) o  kojoj ne prestaje da se priča.

A post shared by andrea quaranta (@quara75) on Jun 28, 2017 at 1:41pm PDT

Holivudska glumica Nikol Kidman u seriji glumi domaćicu Selest  koja trpi brutalno seksualno i fizičko zlostavljanje od strane svog supruga Perija koga glumi Aleksandar Skarsgard.

U nedavnom intervjuu za časopis V glumica se prisetila kako se osećala nakon što bi završila sa snimanjem šokantnih scena seksa i nasilja, prenosi Dnevnik.hr.

A post shared by Chiara iezzi (@chiararealiezzi) on Jun 28, 2017 at 8:42am PDT

-Ostala bih da ležim polugola na podu kupatila. Osećala sam se poniženo, nisam mogla da se pomerim. Reditelj Žan-Mark Vale  bi uglavnom došao do mene i pokrio me peškirom. Ponekad se sve to činilo opasno i stvarno uznemirujuće. Na poslu bih se držala hrabro, ali kad bih došla kući tek bih tada shvatila koliko je sve to uticalo na mene,  rekla je Nikol.

Nedavno je priznala da je posle nekih snimanja morala da konzumira i tablete protiv bolova zbog čega joj je ovo jedna od najtežih uloga u karijeri.

A post shared by PABLO ÁNGEL (@elnietolaespiri) on Jun 26, 2017 at 7:29am PDT

Serija je zasnovana na bestseleru Australijanke Lijan Morijarti, kod nas prevednom kao "Nevine laži".

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: nikol kidman