Kakvu saradnju je neobaveštena radijska voditeljka ponudila Eni Lenoks

Kakvu saradnju je neobaveštena radijska voditeljka ponudila Eni Lenoks

Autor: | 30/06/2017

0


Eni Lenoks (62) jedna je od najvećih pop pevačica svih vremena, koja je otpevala puno hitova, osvojila četiri Gremija, osam Brit Awards-a, i na kraju Oskara.

To znaju i oni koji nisu ljubitelji pop muzike, ali ne i Keli sa jedne radio stanice u Los Anđelesu. Ona se propisno osramotila  nakon što je pisala po divi koja je prepsiku objavila na svom Fejsbuku.


- Draga Eni Lenoks! Pronašla sam vašu muziku online i jako mi se sviđa ono što sam čula. Pronalazim muzičare koji imaju potencijala kako bismo njihove pesme puštali u našim emisijama.

Ako ste zainteresovani, molimo pošaljite mp3 vašeg poslednjeg singla,a mi ćemo  ga  poslati našem programskog direktoru, pa ćemo videti da li je zainteresovan da ga pustimo u programu.

Zanima me i, kakvu marketinšku kampanju imate? Pitam zato što sarađujemo sa agencijom koja vas može besplatno promovisati na preko 150 svetskih stanica. Proverite ih i samo im recite da vas je preporučila Keli - stoji u pismu koje je neobaveštene voditeljka poslala pop zvezi.

Ipak, Eni se nije uvredila već je pismo sa objavila sa šaljivim  komentarom  "mislim da imam šanse".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: eni lenoks

Pročitajte još

Najnovije vesti