Dozvao se pameti: Kalvin Haris se izvinio zbog ponašanja nakon raskida sa Tejlor Svift

Dozvao se pameti: Kalvin Haris se izvinio zbog ponašanja nakon raskida sa Tejlor Svift

Autor: | 04/07/2017

0

Emotivni raskidi umeju da budu bolni, a kada je javnost upoznata sa svakim segmentom, situacija se dodatno otežava. Upravo zato poznatim ličnostima nije lako, i moraju da vode računa o mnogim stvarima koje običnim smrtnicima ne padaju na pamet.

Jedan od parova koji se nakon raskida mesecima razvlačio po naslovnicima su pevačica Tejlor Svift i di džej Kalvin Haris. Nagađalo se da je Kalvin bio ljubomoran na uspeh svoje devojke i da se plašio njenih fanova, te da zbog toga nije hteo da se pojavljuje sa njom.

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on Jun 15, 2017 at 12:27pm PDT

U prilog tome idu i izjave kojima je povređeni  di džej pokušavao da skrene pažnju na sebe nakon raskida.

-Prilično me boli to što su ona i njen tim spremni da idu toliko daleko samo da bih ja ispao loš. Mislim ako si srećna u novoj vezi, fokusiraj se na to, a ne na bivšeg dečka. Znam da nisi na turneji i treba ti neko koga ćeš da pokopaš kao Keti Peri, ali ja nisam ta osoba, oprosti. Neću to dopustiti, samo su neki od Kalvinovih statusa.

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on Apr 4, 2016 at 2:50pm PDT

Godinu dana kasnije, muzičar se izvinio zbog svog ponašanja i u intervjuu za britanski GQ  objasnio  zašto je tako reagovao.

-Bio je to potpuno pogrešno. Štitio sam ono što smatram svojim talentom, koji se dovodio u pitanje, i pukao sam. Vrlo je teško kada nešto, što si smatrao privatnim, postane tako javno. Kada smo bili zajedno, bili smo jako pažljivi da naša veza ne postane medijski cirkus, i Tejlor je poštovala moje želje. Nisam dobar u tome da budem celebrity... Ja sam pozitivan momak, oboje smo pogrešili, izjavio je Kalvin.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram